Produkte te reja Shikoni te gjithe te rejat
IRON GYM
Erdhi Iron Gym per te pasur nje trup te forte, ne linja dhe te tonifikuar! Me teper
4.690,00 LEK Dergoje ne karroce
VIBROMAX OSCILLATING PLATFORM
Platforme lekundese e pershtatshme per venien ne levizje te cdo lloj muskuli ne trup. Me teper
79.990,00 LEK Dergoje ne karroce
NOUVEAU BALAI MAGIQUE
Lecka e re pastruese magjike me dy kova. Me teper
5.190,00 LEK Dergoje ne karroce
ART ARILS REMOVAL TOOL
Menyra e shpejte, e paster dhe e kollajte per te pastruar shegen. Me teper
2.500,00 LEK Dergoje ne karroce
TOTAL VOLUME HAIR
Puder e cila i jep flokeve tuaj nje volum dhe nje stil te vecante. Me teper
5.090,00 LEK Dergoje ne karroce
REJENE FIRMING & ANTI-STRETCH CREAM
Krem tonifikimi Rejene. Me teper
3.390,00 LEK Dergoje ne karroce
Shporta juaj eshte e boshatisur
Fitoni dhurata me blerjet tuaja
Duke bere blerjet tuaja nga dyqni yne elektronik do te fitoni dhurata ne baze te vleres se porosise suaj.

Duke shtuar nje produkt ne shport do te shikoni menjehere opsionet e dhuratave qe do te merrni.